Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

 

Uitzetramen

Het uitzetraam is een praktische en moderne klassieker en is daarom een goede keuze als het om ramen gaat. Kies snel het gewenste type en maak je uitzetraam op maat door in onze configurator de gewenste afmetingen, kleuren en specificaties in te voeren.

Al onze ramen zijn inclusief kozijn en worden met beslag geleverd.

Rijtjeshuizen met uitzetramenRijtjeshuizen met uitzetramen

Wat is een uitzetraam?

Een uitzetraam is een raam met een eenvoudige opening. Je opent het raam met een hendel aan de onderzijde van het kozijn. Het raam opent naar buiten toe en scharniert aan de bovenzijde.

Uitzetraam bestellen bij Sparkozijnen

Uitzetramen van Sparkozijnen zijn praktische ramen die in veel kamers toegepast kunnen worden. Onze uitzetramen hebben verborgen beslag tussen het kozijn en de raamvleugels en er kan een ventilatierooster in het raam geplaatst worden voor continue ventilatie. Het raam kan makkelijk open met een hendel aan de onderkant.

Wij bieden uitzetramen aan met in houten kozijnen, hout/aluminium kozijnen en kunststof kozijnen.

Je kan dus precies de uitstraling krijgen die je graag wilt. Naast het materiaal kan je ook kiezen uit verschillende kleuren, zodat je kozijn en raam altijd past bij de uitstraling van jouw huis. Het is zelfs mogelijk om het kozijn aan de binnen- en buitenkant in verschillende kleuren te verven.

Als je daarnaast kiest voor drielaags HR+++ glas, krijg je niet alleen een mooi maar een energiezuinig raam. Wij bieden daarmee ramen van hoge kwaliteit voor een lage prijs, plus een besparing op je energierekening.


Uitzetraam van SparkozijnenUitzetraam van Sparkozijnen

Overweeg je nieuwe kozijnen, ramen en deuren te kopen?

Als huiseigenaar vraag je je soms af of je kozijnen, ramen en deuren alleen onderhoud nodig hebben of volledig vervangen moeten worden.

Soms loont het om ramen te repareren, bijvoorbeeld door een kapotte of lekke ruit te vervangen, het houtwerk van de kozijnen te verven of een afdichtstrip te vervangen. Zo kunnen de ramen weer een paar jaar mee.

Soms zijn reparaties niet meer de moeite waard en is het aanschaffen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren de juiste keuze. Door ze te vervangen door nieuwe, energiezuinige modellen, heb je minder last van tocht en condensatie en gaat je energierekening omlaag. Als je kiest voor kozijnen van hout/aluminium of kunststof heb je ook nog eens weinig onderhoud.

Het juiste uitzetraam kopen voor jouw huis

Als je hebt besloten dat het tijd is om je ramen te vervangen, zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Er zijn veel verschillende soorten ramen, elk met hun voor- en nadelen. Ook het materiaal dat je kiest maakt veel uit voor de uitstraling van de ramen en dus van je huis.

Woon je in een oud huis, dan zullen de kozijnen hoogstwaarschijnlijk van hout zijn. Hout heeft een mooie, traditionele uitstraling maar vereist meer onderhoud. Daarom moet je je afvragen of je opnieuw hetzelfde materiaal kiest, of voor een nieuwer en minder veeleisend materiaal als kunststof gaat.

Als je twijfelt, neem dan gerust contact met ons op voor professioneel advies.

Soorten ramen van SparkozijnenSoorten ramen van Sparkozijnen

Ontdek onze verschillende soorten ramen

Als je op zoek gaat naar nieuwe ramen, zal je snel ontdekken dat er enorm veel keuzemogelijkheden zijn. Je raakt snel het overzicht kwijt. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit:

De verschillende type ramen bieden verschillende mogelijkheden, maar als je een zeer veelzijdig raam wilt hebben, kies dan voor een uitzetraam. Dit type past in de meeste kamers en de meeste soorten woningen.

 

Het uitzetraam: de moderne klassieker

Uitzetramen zijn moderne klassiekers die je waarschijnlijk als vaak in verschillende soorten woningen hebt gezien. Het is namelijk een van de populairste raamsoorten, en niet zonder reden.

Dit raamtype biedt oneindig veel mogelijkheden om aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Je kan kiezen voor roeden en tussendorpels, of iets heel anders. Dit maakt het mogelijk om een raam te krijgen met een moderne of klassieke uitstraling, afhankelijk van jouw behoeften en wensen.

Wij produceren onze uitzetramen in twee profielen:

  • Softline
  • Classic

Het Softline profiel heeft een hoek van 90 graden die aan de randen is afgerond, terwijl het Classic profiel een meer klassieke snit heeft die vooral past in oudere huizen. Leer meer over de profieltypen.

Soorten uitzetramen van SparkozijnenSoorten uitzetramen van Sparkozijnen
Beschikbare materialen voor uitzetramenBeschikbare materialen voor uitzetramen

Kies het gewenste materiaal voor je nieuwe uitzetraam

Je hebt niet alleen veel keuzemogelijkheden wanneer het gaat om het type raam, maar ook bij het materiaal. Op deze manier kan je je nieuwe uitzetramen nog verder aanpassen aan de stijl van jouw huis.

Dus of je je nou kiest voor kozijnen van hout, hout/aluminium of kunststof, je vindt ze bij Sparkozijnen.

Kortom, het uitzetraam is de meest veelzijdige oplossing. We hebben uitzetramen in veel verschillende klassieke en moderne varianten die voor veel daglicht én energiebesparing zorgen.

Veelgestelde vragen over uitzetramen

  • Wat is een uitzetraam?

    Een uitzetraam is makkelijk te openen met een hendel aan de onderzijde van het raam. Het opent naar buiten met scharnieren aan de bovenzijde van het raam. Het is een mooi en modern raam dat zowel met als zonder roeden verkrijgbaar is. Daarmee past het goed in zowel oudere als moderne woningtypen. Daarnaast kan je bij Sparkozijnen eenvoudig het materiaal, de kleur en de afmetingen aanpassen.

  • Welk materiaal moet ik kiezen?

    Wij bieden uitzetramen in hout, hout/aluminium en kunststof. Kies het materiaal dat het beste past bij de hoeveelheid onderhoud en de uitstraling die je graag wilt.

Sparkozijnen heeft alles wat je nodig hebt

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om nieuwe uitzetramen te kopen, aarzel dan niet om dit bij Sparkozijnen te doen. Wij combineren goede kwaliteit met aantrekkelijke prijzen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je als klant nergens op moet inleveren, en daarom kan je bij ons je kozijnen naar eigen behoefte aanpassen – zowel wat betreft kleuren, materialen en soorten beglazing. Zo krijg je bij Sparkozijnen precies het uitzetraam dat je nodig hebt, of je nou in een modern huis woont of een rustieke boerderij hebt.

Vind hier onze kozijnen, ramen en deuren

Naast onze populaire uitzetramen vind je bij ons alles, van tuimelramen tot glazen tuindeuren. Waar je ook naar op zoek bent, Sparkozijnen is jouw garantie voor een goede aankoop. Wij bieden Deense kwaliteit en ontwerp en tot 12 jaar garantie. Bekijk al onze kozijnen en buitendeuren.