10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Draaikiepdeuren

Ben je op zoek naar een nieuwe tuindeur met draaikiepfunctie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Sparkozijnen vind je verschillende modellen tuindeuren, zodat je altijd de deur vind die bij jouw huis past.

Al onze deuren zijn inclusief kozijn en worden met beslag geleverd.

 1. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 1-vaks

  van € 128
  Kies deur
 2. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 2-vaks 1 roede

  van € 138
  Kies deur
 3. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 3-vaks 2 roeden

  van € 143
  Kies deur
 4. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 4-vaks 3 roeden

  van € 148
  Kies deur
 5. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 5-vaks 4 roeden

  van € 153
  Kies deur
 6. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 8-vaks kruisverdeling

  van € 167
  Kies deur
 7. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 10-vaks kruisverdeling

  van € 177
  Kies deur
 8. Draaikiepdeur

  Draaikiepdeur 1-vaks met paneel

  van € 162
  Kies deur

Wat is een draaikiepdeur?

Een draaikiepdeur is een tuindeur met verschillende openingsmogelijkheden. Je kan de deur kiepen, zodat deze met de bovenkant naar binnen toe opent. Ook kan je de deur openen als een gewone tuindeur. Door de kiepfunctie kan de deur op een veilige manier op een kiertje blijven staan, wat ventileren erg makkelijk maakt.

Ontdek het grote aanbod draaikiepdeuren

Tuindeuren brengen de natuur in huis en zorgen voor een fijne verbinding tussen huis en tuin. Daarom kiezen veel mensen voor tuindeuren, liefst een met meerdere mogelijkheden. Door de aparte draai- en kiepfuncties van een draaikiepdeur kan hij zowel normaal geopend worden als op de ventilatiestand staan.

Bij Sparkozijnen vind je een ruime keuze aan tuindeuren met draaikiepfunctie. Hierdoor vind je altijd de deur van je dromen. In ons assortiment vind je draaikiepdeuren met en zonder roeden en in verschillende materialen. Zo kan je kiezen voor een modern of klassiek ontwerp, of materialen voor de kozijnen die minimaal onderhoud vereisen. Zo produceren wij onze draaikiepdeuren met houten kozijnen, kunststof kozijnen en hout/aluminium kozijnen.

Al onze tuindeuren worden in onze eigen fabrieken geproduceerd en zijn aangepast aan het Nederlandse klimaat.

Het is eenvoudig om de prijs van je draaikiepdeur op maat te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is het gewenste model selecteren. Vul dan de afmetingen, het materiaal en de kleur in in onze configurator en je ziet direct onze aantrekkelijke prijs.

Zo meet en plaats je een draaikiepdeur

Zin om je nieuwe draaikiepdeur zelf in te meten? Dat is eenvoudig. Bij Sparkozijnen hebben wij een stap-voor-stap handleiding gemaakt. Het enige dat je nodig hebt is papier, potlood en een rolmaat. Zo vind je makkelijk de buitenwerkse maat, de maat die je moet invullen op onze bestelpagina.

Wanneer je nieuwe draaikiepdeur wordt geleverd is deze direct klaar voor plaatsing. Ook hier kan je er voor kiezen om de montage zelf te doen. Daarom hebben wij een aantal uitlegvideo’s gemaakt die precies laten zien waar je op moet letten bij het installeren van je nieuwe draaikiepdeur.  

Is een draaikiepdeur niet helemaal waar je naar zoekt?

Weet je niet zeker of een draaikiepdeur aansluit bij je wensen? Of ben je gewoon op zoek naar een ander type deur? Bij Sparkozijnen vind je een groot aanbod met alles van voordeuren tot hefschuifpuien.

Wil je bijvoorbeeld een deur die niet kiept maar alleen naar binnen of buiten opent, bekijk dan onze vele tuindeuren. Ben je daarentegen op zoek naar een voordeur, bekijk dan onze verschillende modellen buitendeuren.

Ben je helemaal niet op zoek naar een deur? Of ben je op zoek naar ramen die qua stijl en kozijn passen bij je nieuwe tuindeuren? Bij Sparkozijnen hebben we ook een ruime keuze aan nieuwe ramen, die uiteraard van even hoge kwaliteit zijn als onze deuren. Kies bijvoorbeeld voor onze flexibele draaikiepramen, met hetzelfde profiel als onze draaikiepdeuren.