Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

Binnenramen

Vind hieronder je nieuwe binnenraam. We hebben een grote selectie van industriële binnenramen en je kan de hele selectie zo aanpassen dat ze passen bij jouw woning.

Al onze ramen zijn inclusief kozijn en worden met beslag geleverd.

Sfeerimpressie binnenramenSfeerimpressie binnenramen

Vind inspiratie voor verandering met industriële binnenramen

Ben je op zoek naar een eigentijdse uitstraling in huis? Kies dan voor onze binnenramen, die jouw huis voorzien van een perfecte binnenwand of afscheiding, bijvoorbeeld voor een werkhoek of als afscheiding tussen eetkamer en woonkamer.
Hoe je ze ook gebruikt, onze populaire binnenramen zorgen voor een stijlvolle sfeer in huis die met het scherpe lijncontrast van de kozijnen de finishing touch aan jouw interieur kan geven.

Wil je een deel van de woonkamer, slaapkamer of hal afschermen?

Dat kan met onze chique binnenramen. Heb je bijvoorbeeld een grote slaapkamer, dan kan je onze binnenramen als roomdivider gebruiken om de ruimte af te bakenen met aan de ene kant het slaapgedeelte en aan de andere kant een inloopkast. Je kan ook een deel van de woonkamer afbakenen en als werkhoek gebruiken, zonder dat je een hele muur hoeft op te trekken die het licht blokkeert. Op deze manier behoud je natuurlijk licht.

Binnenramen bieden zowel een moderne, eigentijdse uitstraling als ook volledig gebruik van het natuurlijk aanwezige licht.

Wij passen onze binnenramen precies aan op jouw specifieke wensen en behoeften. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren – we hebben zeker een oplossing die past.


Voorbeeld van een binnenraam in de woonkamerVoorbeeld van een binnenraam in de woonkamer

Wat is een binnenraam?

Binnenramen zijn kamerhoge vaste kozijnen die binnenhuis worden gebruikt. Ze helpen je om kamers in te delen en af te bakenen of zijn een decoratief alternatief voor een roomdivider. Onze binnenramen zorgen ook voor een stijlvolle urban look.

Binnenramen passen vooral in grotere kamers in huis. Hier kunnen ze worden geplaatst als transparante scheidingswand, met het voordeel dat al het natuurlijke licht wordt doorgelaten. Zo vermijd je de donkere hoeken die ontstaan bij een gewone roomdivider.

Onze binnenramen kunnen, in tegenstelling tot de rest van ons assortiment, alleen binnenshuis worden gebruikt. Bij Sparkozijnen koop je op maat gemaakte binnenramen, waarbij je zelf de afmetingen en de kleur van de ramen bepaalt in onze innovatieve configurator.  

Binnenramen ontwerpen

Laat je inspireren bij het ontwerpen van je nieuwe binnenramen. Bij ons vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten binnenramen, die allemaal op maat gemaakt kunnen worden. Uiteraard produceren wij op de millimeter nauwkeurig, zodat de binnenramen altijd in jouw woning passen.

De kozijnen worden gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch grenenhout, dat vele jaren meegaat. Je kan kiezen uit diverse soorten glas en verschillende kleuren.

Voorbeeld van een binnenraam in een kantoorVoorbeeld van een binnenraam in een kantoor

Veelgestelde vragen over binnenramen

  • Wat kosten binnenramen?

    Wanneer je het gewenste model kiest, ga je direct naar onze productconfiguratie. Hier kan je de gewenste afmetingen, kleuren en andere opties invoeren. Daarna zie je direct de prijs voor jouw binnenraam op maat.

  • Hoe plaats je een binnenraam?

    Een binnenraam wordt binnenhuis geplaatst, bijvoorbeeld als afscheidingswand in de woonkamer of tussen de eetkamer en keuken. Binnenramen worden geplaatst door het binnenkozijn aan de wand of plafond te bevestigen. Je kan binnenramen zelf plaatsen of ze door een professional laten installeren.