Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

Goed om te weten over profielen

Als je bij ons nieuwe ramen of deuren koopt kan je kiezen uit twee profielen, Softline en Classic. De profielen hebben een verschillende uitstraling. Het Softline profiel wordt meestal gebruikt voor nieuwbouw en in nieuwere woningen waar men een zeer moderne uitstraling wil. Zoals de naam al aangeeft, is het Classic profiel meer "klassiek" in uitstraling en voegt het een zekere elegantie en een meer traditionele en authentieke uitstraling toe aan je nieuwe deuren en ramen.

Softline profiel

Het Softline profiel op kozijnen, raamstijlen en verticale lijsten is een rechthoekig en afgerond profiel dat goed past in moderne woningen. Het Softline profiel is verkrijgbaar in alle materialen.

Classic profil

Ons klassieke profiel, ook wel "boerderij-profiel" genoemd, is een profiel met klassiek snijwerk op alle kozijnen, stijlen en verticale dorpels. Onze Classic profielen zijn bijzonder geschikt voor de renovatie van oudere huizen, omdat ze de juiste uitstraling hebben voor bijvoorbeeld boerderijen of herenhuizen.

Classic profielen kunnen zowel aan in hout als in hout-aluminium in grenen worden uitgevoerd.

Kozijnen op maat

Wij maken prachtige kozijnen in hout, hout/aluminium en kunststof volgens jouw wensen en behoeften. In onze configurator kan je je nieuwe ramen en deuren precies zo ontwerpen zoals jij wilt. Je kan onder andere eigen kleuren kiezen, zowel binnen als buiten, en wij produceren op maat zodat je nieuwe ramen en deuren precies passen.

Voorraad

Als je op zoek bent naar nieuwe houten kozijnen in standaardmaten, hebben we altijd meer dan 5000 artikelen op voorraad - klaar voor levering binnen maximaal 2 weken.


Wij maken verandering betaalbaar

CHAT

Neem contact op tijdens onze openingsuren

NEEM CONTACT OP

Je kan natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.  
NL: 0800 0200 506 BE: 048 0204 340

SHOWROOM

Bekijk onze digitale showroom en krijg inspiratie voor je project.

OFFERTE

Vind de prijs snel in onze configurator, of vraag een offerte op.

Veelgestelde vragen

  • Hoeveel profielen bieden jullie aan?

    Bij Sparkozijnen kan je kiezen uit twee profielen, Softline en Classic. 
  • Welk profiel moet ik kiezen?

    Het Softline profiel wordt het meest gebruikt voor nieuwbouw en in nieuwere woningen waar een modernere uitstraling past. Het Classic profiel geeft een meer klassieke en elegante uitstraling en wordt vooral gebruikt in oudere woningen, waar de traditionele uitstraling behouden moet blijven.
  • In welke materialen kan ik de profielen kopen?

    Ons Softline profiel wordt aangeboden in grenenhout, hout/aluminium en kunststof. Het Classic profiel wordt in hout en hout/aluminium uitgevoerd.