Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

Toogramen

Hier zie je onze ronde en gebogen ramen. Met hun gebogen vorm verschillen deze ramen van de traditionele vierkante ramen. Daarom geven ze je de mogelijkheid om een persoonlijk en charmant tintje aan je huis te geven dat de hoekige look breekt.

Waar worden ronde ramen en toogramen gebruikt? 

Ronde ramen komen vooral voor in oudere huizen, waar ze vaak op de gevel of dakkapel worden geplaatst. Toogramen worden ook gebruikt als gebogen bovendorpels boven ramen en deuren voor extra elegantie en licht.

Toogramen komen meestal voor in oudere huizen en hebben zelden een specifieke plaats, maar worden vaak op meerdere plaatsen in huis gebruikt om een uniforme look te creëren.

Beide ramen zijn echter ook te vinden in nieuwere huizen en je kunt ze plaatsen waar je maar wilt. Waar je ze ook plaatst, je kunt er zeker van zijn dat ze een elegant en charmant tintje aan je huis geven. 

  • Ronde ramen

    Met hun ronde vorm kunnen ronde ramen maritieme associaties oproepen.

    Bij Sparkozijnen kun je ronde ramen krijgen als vast raam en als draairaam. Dit betekent dat je kunt kiezen of je ze wilt kunnen openen of dat je ze vast aan het kozijn wilt hebben.

  • Toogramen

    Toogramen zijn ramen die niet helemaal rond zijn, maar waarbij een deel van het raam gebogen is. Bij sommige ramen is het gebogen deel een halve cirkel, bij andere is dit zelf in te stellen naar jouw eigen wensen.

    Als je ramen met een vast kozijn koopt, kun je ervoor kiezen om ze te combineren met andere soorten ramen die open kunnen om ervoor te zorgen dat je je huis kunt luchten. Enkele van de populairdere raamtypes hiervoor zijn uitzetramen,  draairamen of tuimelramen.

Waarom kiezen voor ronde en toogramen van Sparkozijnen

Sparkozijnen biedt een ruime keuze aan ramen en deuren en de mogelijkheid om je producten aan te passen aan je voorkeuren. Tegelijkertijd zijn de producten van hoge kwaliteit en met een focus op goede energie-efficiëntie. Bovendien krijg je de elementen tegen een betaalbare prijs en met 10 jaar garantie op het hele product. Wij maken verandering betaalbaar.