10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Dubbele draaikiepdeuren

Bestel onze klassieke dubbele draaikiepdeuren en creëer een fantastische doorgang naar je terras of tuin. Deze deur is op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo is de dubbele draaikiepdeur ideaal als toegang voor een balkon of terras, maar ook als je constante frisse lucht wilt zonder de deur volledig te openen. Gebruik onze configurator om jouw wensen en de juiste maten in te voeren en krijg direct de juiste prijs te zien. Je vindt de configurator door op het gewenste model dubbele draaikiepdeur te klikken.

Al onze deuren zijn inclusief kozijn en worden met beslag geleverd.

 1. Dubbele draaikiepdeur

  Dubbele draaikiepdeur 2x1-vaks

  van € 295
  Kies deur
 2. Dubbele draaikiepdeur

  Dubbele draaikiepdeur 2x3-vaks 2 roeden

  van € 324
  Kies deur
 3. Dubbele draaikiepdeur

  Dubbele draaikiepdeur 2x4-vaks 3 roeden

  van € 334
  Kies deur
 4. Dubbele draaikiepdeur

  Dubbele draaikiepdeur 2x5-vaks 4 roeden

  van € 344
  Kies deur
 5. Dubbele draaikiepdeur

  Dubbele draaikiepdeur 2x8-vaks kruisverdeling

  van € 373
  Kies deur
 6. Dubbele draaikiepdeur

  Dubbele draaikiepdeur 2x10-vaks kruisverdeling

  van € 393
  Kies deur

Wat zijn dubbele draaikiepdeuren?

Een dubbele draaikiepdeur is een tuindeur met twee deurplaten en meerdere bedieningsmogelijkheden. De deurplaat met handgreep is zowel kantelbaar als draaibaar, terwijl je het gedeelte zonder handgreep enkel normaal kunt openen.

Ontdek de voordelen van een dubbele draaikiepdeur

De Nederlandse zomers kunnen heerlijk zijn, en als je een tuin of terras hebt wil je optimaal profiteren van de mogelijkheden. Dat kan perfect met een deur die direct toegang geeft tot de tuin.

In onze webshop vind je een groot assortiment dubbele draaikiepdeuren, waarmee je de deur zowel kunt draaien (normaal openen) als kantelen. Kantelen of kiepen, is vooral handig als je frisse lucht wilt zonder de deur volledig te openen.

Verder is het uitzicht op je tuin of terras ook bij kouder weer fantastisch. Met grote ruiten in je tuindeuren geniet je extra van dit uitzicht. Op deze manier kunnen dubbele tuindeuren een kamer volledig transformeren. Ten eerste krijg je meer daglicht in huis. Ten tweede kan de deur in de zomermaanden altijd op de kiepstand blijven staan. Hierdoor komt er frisse lucht binnen en wordt de kamer een natuurlijk verlengstuk van de tuin.

Dubbele draaikiepdeur plaatsen? Dat doe je zo!

Je nieuwe draaikiepdeur zelf inmeten en plaatsen? Dat is gelukkig erg eenvoudig met de stap-voor-stap handleiding van Sparkozijnen. Het enige dat je nodig hebt is papier, een potlood en een rolmaat. Zo vind je makkelijk de juiste maten die je moet invullen op onze bestelpagina.

Als je nieuwe tuindeur wordt geleverd is deze direct klaar voor plaatsing. Ook hier kan je ervoor kiezen om de montage zelf te doen. Daarom hebben we een aantal video’s gemaakt die precies laten zien waar je op moet letten bij het vervangen en plaatsen van dubbele draaikiepdeuren.

Bekijk ook onze andere ramen en deuren

Heb je de tuindeur van je dromen gevonden en ben je nu op zoek naar bijpassende ramen? Of zijn onze dubbele draaikiepdeuren niet helemaal wat je zocht? Maak je geen zorgen – bij Sparkozijnen hebben we een groot aanbod ramen en deuren om uit te kiezen.