10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Hoe wij uw informatie verwerken


Wanneer u het formulier verstuurt, wordt u ingeschreven voor onze nieuwsbrief en marketinge-mails. U ontvangt ongeveer een keer per week een e-mail. Uw gegevens worden opgeslagen op een beveiligde cloudserver bij Hubspot in de VS. U kunt op elk gewenst moment afmelden voor de nieuwsbrief door te klikken op de afmeldlink onderaan de e-mails die u ontvangt.  

Via Hubspot verzamelen we informatie over uw gebruik van de nieuwsbrief - inclusief of onze nieuwsbrief wordt geopend, of er op links wordt geklikt en verdere interacties met de nieuwsbrief. U moet er ook rekening mee houden dat als u op links in de nieuwsbrief naar onze website klikt, we aanvullende informatie over u kunnen verzamelen. 

 

Advertenties op sociale media 

We sturen uw e-mailadres in een niet-omkeerbare en zeer versleutelde versie, en in sommige gevallen informatie over uw interesse in een of meer van onze producten, naar Google en Meta.  

We gebruiken Meta Custom Audiences/Lookalike Audiences en Google Custom Match om doelgroepen te creëren voor latere advertenties via Google, YouTube, Facebook, Instagram, enz. 

Hierdoor kunnen we u relevante advertenties tonen op uw sociale media, zoals Facebook, Instagram en YouTube, en in sommige gevallen nieuwe klanten targeten. 

 

We delen uw gegevens met onze marketingpartner 

Wij delen uw gegevens met onze marketingpartners die contractueel verplicht zijn om uw gegevens te beschermen en uw gegevens namens ons te verwerken. 

Meta Ireland is een gezamenlijke gegevensbeheerder voor de gezamenlijke verwerking van uw gegevens. U kunt het gegevensbeleid van Meta Ireland bekijken op https://www.facebook.com/about/privacy.  

 

Uw rechten 

U heeft een aantal rechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming met betrekking tot onze verwerking van gegevens over u.  

Als u uw rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via privacy@sparwindows.co.uk.  

 

Recht om informatie in te zien (recht op toegang) 

U hebt het recht om de gegevens die wij over u verwerken in te zien, evenals een reeks aanvullende gegevens. 

 

Recht op correctie (rectificatie) 

U heeft het recht om onjuiste informatie over uzelf te laten corrigeren. 

 

Recht op wissen 

In bijzondere gevallen heeft u het recht om gegevens over u te laten wissen vóór het moment van ons algemene algemene wissen. 

 

Recht op beperking van verwerking 

In bepaalde gevallen heeft u het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te laten beperken. Als u het recht heeft om de verwerking te laten beperken, mogen wij de gegevens in de toekomst alleen verwerken - opslag uitgezonderd - met uw toestemming, of voor de vaststelling, uitoefening of verdediging van rechtsvorderingen, of om een persoon of zwaarwegend algemeen belang te beschermen. 

 

Recht op bezwaar  

In bepaalde gevallen hebt u het recht om bezwaar te maken tegen onze overigens rechtmatige verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens voor direct-marketingdoeleinden. 

 

Recht op gegevensoverdracht (dataportabiliteit) 

In bepaalde gevallen hebt u het recht om uw persoonsgegevens te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat en om deze persoonsgegevens zonder belemmeringen te laten overdragen van de ene gegevensbeheerder naar de andere. 

U kunt meer lezen over uw rechten in de gids van het Autoriteit Persoonsgegevens over de rechten van betrokkenen, die u kunt vinden op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/  

 

Klachten bij de Information Commissioner's Office 

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Information Commissioner's Office als je ontevreden bent over de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken. U vindt de contactgegevens op https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/