10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Vast raamhalve cirkel

Art.nr.: FR1001

  • Ramen en deuren inclusief kozijn
  • Verantwoorde  productie
  • Altijd gratis HR++ dubbel glas
 
Let op: bovenstaand beeld is indicatief

Vul buitenwerkse maat in

Wat is de buitenwerkse maat?

Kozijnmaat:
De afmeting waarin het kozijn is gemaakt (ook wel buitenwerkse maat). Dat wil zeggen breedte x hoogte, van kozijn tot kozijn.

Venstermaat:
De afmeting van het gat in de muur. Om de afmeting van het kozijn te krijgen, moet je 2-3 cm aftrekken van de afmeting van het venster. Zo is er ruimte voor isolatie (compressieband) en kitmiddel  rondom het kozijn.

cm
cm
cm

Kozijnen inmeten

Klik hier om te zien hoe je kozijnen inmeet.

Wij zorgen voor:

Materiaal
Grenenhout – van verantwoorde bosbouw

Hier kan je kiezen tussen de verschillende materialen voor je raam of deur. Kies uit grenenhout, hout/aluminium of kunststof. Ongeacht het materiaal dat je kiest, ben je verzekerd van goede kwaliteit en een mooie afwerking.

Platform
Optima

Bij draaikiepramen en -deuren van hout en hout/alu is drielaags beglazing mogelijk met een inbouwdiepte van 80 of 92 mm.

Glas
HR+++ driedubbel glas (U-waarde 0,5 tot 0,7)
€ 0,00

Selecteer hier de beglazing. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het materiaal en het model. Lees meer informatie in de infobox (i).

Glasontwerp
Helder glas
€ 0,00

Je kan kiezen uit verschillende soorten glas. Het beste type glas hangt af van de functie en positie van het raam.

Speciaal glas
Geen speciaal glas
€ 0,00

De keuze voor speciaal glas hangt af van het doel en de positie van het raam.

Kleur
Kleur binnenkant € 0,00
Zuiver wit RAL 9010
Kleur buitenkant € 0,00
Zuiver wit RAL 9010
€ 0,00
Kleur binnenkant

Kies hier de binnenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Kleur buitenkant

Kies hier de buitenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Warm edge afstandhouder
Warm edge afstandhouder zwart
€ 0,00

Een warm edge afstandhouder reduceert de koudebrug en geeft de beste isolatie.

Profiel
Softline profiel
€ 0,00

Kies hier het gewenste profiel. Het profiel is de uitfrezing of de versiering die in het kozijn wordt gemaakt en bepaalt mede de uitstraling van de ramen.

* Groef
Geen groef
€ 0,00

Een groef is een 10 mm brede en diepe uitfrezing aan de binnenzijde van het kozijn. Hiermee kan makkelijk een vensterbank of raamlijst geplaatst worden.

Neuslat
Gekleurde aluminium neuslat
€ 0,00

Alle neuslatten worden geproduceerd in aluminium, om een lange levensduur en minimaal onderhoud te garanderen. Een neuslat zorgt ervoor dat water wegstroomt van het raam en zich niet ophoopt. 

Verbindingsprofiel vensterbank
Geen verbindingsprofiel
€ 0,00

Dit verbindingsprofiel 30 mm kan worden gebruikt om aan de binnen- of buitenzijde een vensterbank te bevestigen. Als je kiest voor dit profiel, moet je mogelijk 30 mm van de afmetingen van het kozijn aftrekken, afhankelijk van de inbouwsituatie.

Garantie
10 jaar garantie op het hele product
€ 0,00

We bieden 10 jaar volledige productgarantie op onze houten en kunststof ramen en deuren en 12 jaar volledige productgarantie op onze houten/aluminium ramen en deuren.