Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Voordelige kozijnen – bestel met online korting bij Sparkozijnen

Bij bestellingen die rechtstreeks via onze website worden geplaatst krijg je een "online korting" op producten op maat. De online korting is uiting van de besparingen die wij kunnen bieden als je zelf online bestelt. Zo maken wij verandering betaalbaar.


Wij nemen de dure tussenpersonen tussen jou en jouw nieuwe ramen en deuren op maat weg. Dit betekent dat je bij ons die extra toeslagen en onkosten vermijdt. Dat betekent niet dat je geen beroep kunt doen op professionele vaklui of timmerlui om jouw raam- en deurkozijnen te plaatsen - het betekent alleen dat je geld kan besparen door nieuwe op maat gemaakte ramen en deuren zelf te bestellen.

Hoe krijg ik online korting op mijn nieuwe ramen en deuren op maat?

De online korting is alleen beschikbaar wanneer je ervoor kiest om je bestelling via onze website te plaatsen. Dankzij onze online zelfbedieningstool kunnen wij je de beste prijs voor je nieuwe ramen en deuren op maat bieden. Zo bespaar je geld door zelf op te meten met ons eenvoudige stappenplan, je bekijkt specificaties en geldende wettelijke vereisten met behulp van onze informatiepagina's, en je doet inspiratie op voor de ramen en deuren die bij jouw project passen met onze inspirerende voorbeelden.

Als je niet zelf online op onze website wilt bestellen, kom je niet in aanmerking voor onze online korting en koop je dus tegen de basisprijs. Maar natuurlijk zijn we er om te helpen op info@sparkozijnen.nl.

·         Begeleiding bij productkeuze

·         Ervoor zorgen dat je project voldoet aan de huidige wettelijke vereisten

·         Bestelling en kwaliteitsborging

·         Geen extra kosten bij bestel- en meetfouten

·         Nazorg na verkoop

De keuze is aan jou: doe het zelf of laat ons helpen - als je hulp nodig hebt bij de installatie, leun achterover en ontspan. Als je het werk niet zelf wilt doen, zijn er voldoende vaklui om te helpen bij de installatie. Zo geniet je van het prijsvoordeel van zelf bestellen, waardoor je de online korting krijg, en krijg je ook hulp bij de installatie.

Sparkozijnen, kozijnen voor iedereen.


Wij maken verandering betaalbaar

CHAT

Neem contact op: ma t/m do van 8.30 -16.00 uur en vrij van 8.30 -15.00 uur.

NEEM CONTACT OP

Je kan natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.  
NL: 0800 0200 506 BE: 048 0204 340

SHOWROOM

Bekijk onze digitale showroom en krijg inspiratie voor je project.

OFFERTE

Vind de prijs snel in onze configurator, of vraag een offerte op.