Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

Checklijst voor aankoop

Waar moet je op letten als je nieuwe ramen en deuren koopt? Bekijk de checklijst hier.

Voor je raamaankoop heb je waarschijnlijk al goed nagedacht voordat je een keuze maakte over het model, het materiaal en de fabrikant. Maar waar moet je nu echt op letten bij de aanschaf van nieuwe ramen en deuren? In dit artikel krijg je een overzicht van de overwegingen die van belang zijn bij je raamaankoop.

CE-markering - wat betekent dat voor jou en jouw ramen?

Sinds 2013 moeten alle in Nederland verkochte ramen en deuren voorzien zijn van een CE-markering. Daarom is het altijd een goed idee om na te gaan of het bedrijf geldige CE-verklaringen kan voorleggen. Bovendien MOETEN voor alle ramen en deuren prestatieverklaringen beschikbaar zijn.

De CE-markering van een product betekent dat de fabrikant verplicht is te voldoen aan een aantal gezondheids-, milieu- en veiligheidseisen.

Lees meer over CE-markering en wat dit voor jou betekent.

Kwaliteit - waar moet je op letten?

Wanneer je nieuwe ramen koopt, moet je er net als bij elk ander product op letten dat de kwaliteit top is. Maar hoe controleer je eigenlijk de kwaliteit van ramen en waar moet je vooral op letten?

 Als je bijvoorbeeld houten ramen en deuren koopt, is het belangrijk om te weten wat de kwaliteit is van het hout dat gebruikt wordt om je nieuwe ramen te maken. Dit betekent bijvoorbeeld dat het percentage kernhout zo hoog mogelijk moet zijn, omdat dit het hout de benodigde stevigheid geeft om jarenlang bestand te zijn tegen weer en wind.

Bij Sparkozijnen maken we al onze houten ramen en deuren in langzaam groeiend Scandinavisch geoptimaliseerd (gevingerlast) grenen van hoge kwaliteit, waarbij het kerngehalte minstens 90% bedraagt.

Meer informatie over onze materiaalsoorten en hun technische informatie vind je hier.

Garantie en gezonde financiën 

De aanschaf van nieuwe ramen en deuren is vaak een grote investering die vele jaren meegaat. Daarom is het belangrijk dat het bedrijf waar je je ramen en deuren koopt een goede garantie biedt. Zo ben je gedekt als er iets onverwachts gebeurt.

Het is ook belangrijk om de geschiedenis van het bedrijf na te gaan - je ramen en deuren moeten lang meegaan, dus het is belangrijk dat je weet dat het bedrijf er morgen nog is om te helpen, mocht dat nodig zijn.

Bij Sparkozijnen krijg je altijd tot 12 jaar garantie.

Klantervaringen geven je informatie uit eerste hand

Bij het doen van een aankoop is het altijd fijn om te weten hoe de ervaringen van eerdere klanten met het bedrijf zijn geweest. Met behulp van beoordelingen en aanbevelingen van onze klanten krijg je een uniek en onbevooroordeeld inzicht van hoe een bedrijf bestellingen afhandelt, hoe ze omgaan met klachten en hoe de klantenservice is. Daarom is het een goed idee om online naar aanbevelingen van klanten te zoeken voordat je een grote investering in nieuwe ramen en deuren doet.

Je vindt al onze klantenbeoordelingen op Trustpilot.