10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Binnenraam10-vaks kruisverdeling

Art.nr.: NY0110

  • Ramen en deuren inclusief kozijn
  • Verantwoorde  productie
  • Altijd gratis HR++ dubbel glas
 
Let op: bovenstaand beeld is indicatief

Vul buitenwerkse maat in

Wat is de buitenwerkse maat?

Kozijnmaat:
De afmeting waarin het kozijn is gemaakt (ook wel buitenwerkse maat). Dat wil zeggen breedte x hoogte, van kozijn tot kozijn.

Venstermaat:
De afmeting van het gat in de muur. Om de afmeting van het kozijn te krijgen, moet je 2-3 cm aftrekken van de afmeting van het venster. Zo is er ruimte voor isolatie (compressieband) en kitmiddel  rondom het kozijn.

cm
cm

Kozijnen inmeten

Klik hier om te zien hoe je kozijnen inmeet.

Wij zorgen voor:

Materiaal
Grenenhout – van verantwoorde bosbouw

Hier kan je kiezen tussen de verschillende materialen voor je raam of deur. Kies uit grenenhout, hout/aluminium of kunststof. Ongeacht het materiaal dat je kiest, ben je verzekerd van goede kwaliteit en een mooie afwerking.

Platform
Optima

Bij draaikiepramen en -deuren van hout en hout/alu is drielaags beglazing mogelijk met een inbouwdiepte van 80 of 92 mm.

Glas
HR++ dubbel glas (U-waarde 1,1 tot 1,2)
€ 0,00

Selecteer hier de beglazing. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het materiaal en het model. Lees meer informatie in de infobox (i).

Glasontwerp
Helder glas
€ 0,00

Je kan kiezen uit verschillende soorten glas. Het beste type glas hangt af van de functie en positie van het raam.

Speciaal glas
Geen speciaal glas
€ 0,00

De keuze voor speciaal glas hangt af van het doel en de positie van het raam.

Kleur
Kleur binnenkant € 0,00
Gitzwart RAL 9005
Kleur buitenkant € 0,00
Gitzwart RAL 9005
€ 0,00
Kleur binnenkant

Kies hier de binnenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Kleur buitenkant

Kies hier de buitenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Roeden
25 mm wienersprossen
€ 0,00

Kies hier het type roede. Wienersprossen worden aan de buiten- en binnenkant van het glas geplaatst. Kruisroeden worden tussen het glas geplaatst. Klik op de (i) voor meer informatie.

* Afstandhouder
Selecteer
€ 0,00

Met afstandhouders lijken de roeden door te lopen in het glas, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Wanneer je niet kiest voor afstandhouders zit er geen tussenstuk tussen de glaslagen, waardoor je zowel binnen als buiten de achterzijde van de roeden kan zien. Bij elementen met dubbel glas en roeden zijn er altijd afstandhouders. Bij bestelling van een product met drielaags glas en roeden is het mogelijk deze weg te laten.

Warm edge afstandhouder
Warm edge afstandhouder zwart
€ 0,00

Een warm edge afstandhouder reduceert de koudebrug en geeft de beste isolatie.

Profiel
Softline profiel
€ 0,00

Kies hier het gewenste profiel. Het profiel is de uitfrezing of de versiering die in het kozijn wordt gemaakt en bepaalt mede de uitstraling van de ramen.

Garantie
10 jaar garantie op het hele product
€ 0,00

We bieden 10 jaar volledige productgarantie op onze houten en kunststof ramen en deuren en 12 jaar volledige productgarantie op onze houten/aluminium ramen en deuren.

Vergeet niet om accessoires te kiezen

Onderhoud
Geen onderhoudsset
€ 0,00
Product Bottom Image

Binnenraam 10-vaks kruisverdeling

Productnummer: NY0110

Let op: bovenstaand beeld is indicatief

Ook interessant:

Bekijk alle - Kozijnen
Meer in deze categorie - Binnenramen

Samenvatting

Jouw prijs incl. btw € 546,60
stk.
Binnenraam 10-vaks kruisverdeling
€ 546,60
Verwachte levering:
Week 37
(09/09 - 13/09)

Prijsmatch aanvragen?

Klik hier
Pricematch
Thuiswinkel waarborgThuiswinkel waarborg
  • Eenvoudig en veilig betalen
  • Tot 12 jaar garantie
  • Inbraakwerende glasmontage