Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Premium tuimelraam2-vaks 1 roede horizontaal

Art.nr.: SV0105

  • Ramen en deuren inclusief kozijn
  • Kies uit diverse  materialen
  • Altijd gratis HR++ dubbel glas
 
Let op: bovenstaand beeld is indicatief

Vul buitenwerkse maat in

Wat is de buitenwerkse maat?
cm
cm
Metingen

Klik hier om te zien hoe je kozijnen inmeet

Materiaal
Grenenhout – van verantwoorde bosbouw

Hier kan je kiezen tussen de verschillende materialen voor je raam of deur. Kies uit grenenhout, hout/aluminium of kunststof. Ongeacht het materiaal dat je kiest, ben je verzekerd van goede kwaliteit en een mooie afwerking.

Platform
Topswing+

Bij draaikiepramen en -deuren van hout en hout/alu is drielaags beglazing mogelijk met een inbouwdiepte van 80 of 92 mm.

Glas
HR++ dubbel glas (U-waarde 1,1 tot 1,2)
€0,00

Selecteer hier de beglazing. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het materiaal en het model. Lees meer informatie in de infobox (i).

Glasontwerp
Helder glas
€0,00

Je kan kiezen uit verschillende soorten glas. Het beste type glas hangt af van de functie en positie van het raam.

Speciaal glas
Geen speciaal glas
€0,00

De keuze voor speciaal glas hangt af van het doel en de positie van het raam.

Draairichting
Raam opent naar buiten toe
€0,00

Dit type raam opent naar buiten

Kleur
Kleur binnenkant €0,00
Zuiver wit RAL 9010
Kleur buitenkant €0,00
Zuiver wit RAL 9010
€0,00
Kleur binnenkant

Kies hier de binnenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Kleur buitenkant

Kies hier de buitenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Roeden
25 mm wienersprossen
€18,00

Kies hier het type roede. Wienersprossen worden aan de buiten- en binnenkant van het glas geplaatst. Kruisroeden worden tussen het glas geplaatst. Klik op de (i) voor meer informatie.

Afstandhouder *
Selecteer
€0,00

Bij bestelling van een product met drielaags glas en roeden kan je kiezen voor een afstandhouder tussen de glaslagen. Hierdoor lijken de roeden door te lopen in het glas, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Wanneer je niet kiest voor afstandhouders zit er geen tussenstuk tussen de glaslagen, waardoor je zowel binnen als buiten de achterzijde van de roeden kan zien.

Warm edge afstandhouder
Warm edge afstandhouder zwart
€0,00

Een warm edge afstandhouder reduceert de koudebrug en geeft de beste isolatie.

Profiel
Softline profiel
€0,00

Kies hier het gewenste profiel. Het profiel is de uitfrezing of de versiering die in het kozijn wordt gemaakt en bepaalt mede de uitstraling van de ramen.

Groef
Geen groef
€0,00

Een groef is een 10 mm brede en diepe uitfrezing aan de binnenzijde van het kozijn. Hiermee kan makkelijk een vensterbank of raamlijst geplaatst worden.

Neuslat
Aluminium neuslat - gekleurd
€0,00

Alle neuslatten worden geproduceerd in aluminium, om een lange levensduur en minimaal onderhoud te garanderen. Een neuslat zorgt ervoor dat water wegstroomt van het raam en zich niet ophoopt. 

Raamkruk
Raamkruk, zilver
€0,00

Hier kan je een raamkruk kiezen. Afhankelijk van het type raam, bieden wij alles van Deense raamhaken tot raamkrukken met rem, sleutel of raambeveiliging.