Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

Sparkozijnen - een ervaren partner

Sparkozijnen is onderdeel van een concern dat is opgericht in 2006 en ruim 15 jaar ervaring heeft in het online verkopen van ramen en deuren. De vele jaren in het vak hebben ons een heel goed inzicht gegeven in de valkuilen van het online kopen van deuren en ramen. Daarom kunnen wij een topservice en goede, energiezuinige producten met  een garantie tot 12 jaar garanderen.

Wie zijn wij?

Sparkozijnen is een merk van JABS group, van oorsprong een Deens bedrijf dat actief is sinds 2006 en 718 werknemers heeft. JABS group is eigendom van het beursgenoteerde Inwido, Europa's grootste kozijnenconcern. Inwido is een natuurlijke thuisbasis voor de sterkste bedrijven in de regio op het gebied van comfort, klimaat en veiligheid. In 2019 had Inwido een omzet van 6,6 miljard SEK en een operationele EBITA-marge van 9,7 procent. De groep heeft in totaal 4.400 werknemers en is actief in Denemarken, Estland, Finland, Ierland, Litouwen, Noorwegen, Polen, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland en Nederland. Ga voor meer informatie over Inwido naar www.inwido.com.

Wij maken deel uit van een groter concern en leveren daarom ook deuren en ramen aan andere landen - bijvoorbeeld Denemarken en Duitsland.

Productie in eigen fabrieken

Bij Sparkozijnen bent je verzekerd van jarenlange ervaring in productie, ontwikkeling en kwaliteitsmanagement, zodat je altijd verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand product. De combinatie van kwaliteitsproducten en verkoop rechtstreeks uit eigen fabriek betekent dat je als klant gespaard blijft van kostbare tussenhandel. Door tussenpersonen uit te schakelen, kunnen we dezelfde goede kwaliteit ramen en deuren verkopen tegen een lagere prijs, maar met hetzelfde serviceniveau!

CE-gemarkeerde ramen - jouw garantie voor kwaliteit

Bij het kopen van ramen en deuren zijn er verschillende keurmerken en certificaten. De CE-markering is echter het enige onafhankelijke certificaat voor deuren en ramen. Sinds 2008 zijn onze ramen en deuren getest en goedgekeurd door het Deens Technologisch Instituut in Kopenhagen, en sinds 2010 is CE-markering een wettelijke verplichting. 

De CE-markering is geen keurmerk, maar zorgt ervoor dat alle fabrikanten hun componenten laten testen en classificeren volgens de normen en specificaties van de EU. Dit gebeurt door middel van een zogenaamde EU-conformiteitsverklaring.

Voor ramen en buitendeuren geldt een EU-richtlijn, die is geregeld in de productnorm EN14351-1. Hierin zijn verschillende productnormen geregeld waaraan moet worden voldaan, zoals eisen voor slagregendichtheid, windbelasting, slagvastheid en gevaarlijke stoffen.

Een bedrijf met gezonde financiën

Ramen en deuren zijn producten die vele jaren moeten meegaan, dus het is een goed idee om de financiën van het bedrijf te controleren om er zeker van te zijn dat het er in de toekomst nog is. Zo ben je er zeker van dat je een geldige garantie op je producten hebt en dat het bedrijf er over 5 of 10 jaar nog is.  

Als Sparkozijnen maken wij, zoals gezegd, deel uit van het grootste kozijnenconcern in Europa en wij hebben altijd een gezonde en goede economie gehad. We investeren alleen geld dat we al verdiend hebben.

Lage prijzen die de vergelijking doorstaan

Veel consumenten zijn eraan gewend geraakt om de prijzen van verschillende leveranciers te controleren voordat ze een product kopen - en dit geldt ook voor ramen en deuren. In het verleden was het in de branche niet gebruikelijk dat prijzen op de website beschikbaar waren, maar met de opkomst van e-commerce is het een must om naar goede deals te kunnen zoeken, of je nu op zoek bent naar een nieuw overhemd of nieuwe kozijnen.

Bij Sparkozijnen weten we dat we behoren tot de goedkoopsten op de markt en natuurlijk staan alle prijzen gewoon op de website - we hebben niets te verbergen, noch voor klanten, noch voor collega's in de branche. Je kunt gemakkelijk prijzen berekenen of een offerte samenstellen, en voel je vrij om onze prijzen te vergelijken met die van onze branchegenoten.

Tevreden klanten zijn de beste reclame

Zeer tevreden klanten, deskundig en goed advies, scherpe prijzen en de juiste kwaliteit zijn de reden van ons succes. Wij werken hard aan onze klanttevredenheid en streven er naar om de raamleverancier te zijn met de meest tevreden klanten.

Lees de ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Heb je hulp nodig?

Bij Sparkozijnen zitten wij altijd klaar om je te adviseren. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons op via chat, telefoon of e-mail.

Tlf.: 0800 0200 506 / Mail: info@sparkozijnen.nl