10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Voordeur, Hoogezandzijlicht rechts

Art.nr.: PP2006

  • Ramen en deuren inclusief kozijn
  • Verantwoorde  productie
  • Altijd gratis HR++ dubbel glas
 
Let op: bovenstaand beeld is indicatief

Vul buitenwerkse maat in

Wat is de buitenwerkse maat?

Kozijnmaat:
De afmeting waarin het kozijn is gemaakt (ook wel buitenwerkse maat). Dat wil zeggen breedte x hoogte, van kozijn tot kozijn.

Venstermaat:
De afmeting van het gat in de muur. Om de afmeting van het kozijn te krijgen, moet je 2-3 cm aftrekken van de afmeting van het venster. Zo is er ruimte voor isolatie (compressieband) en kitmiddel  rondom het kozijn.

cm
cm

Kozijnen inmeten

Klik hier om te zien hoe je kozijnen inmeet.

Wij zorgen voor:

Materiaal
Grenenhout – van verantwoorde bosbouw

Hier kan je kiezen tussen de verschillende materialen voor je raam of deur. Kies uit grenenhout, hout/aluminium of kunststof. Ongeacht het materiaal dat je kiest, ben je verzekerd van goede kwaliteit en een mooie afwerking.

Platform
Optima

Bij draaikiepramen en -deuren van hout en hout/alu is drielaags beglazing mogelijk met een inbouwdiepte van 80 of 92 mm.

Glas
HR+++ driedubbel glas (U-waarde 0,5 tot 0,7)
€ 0,00

Selecteer hier de beglazing. De beschikbare opties zijn afhankelijk van het materiaal en het model. Lees meer informatie in de infobox (i).

Glasontwerp
Helder glas
€ 0,00

Je kan kiezen uit verschillende soorten glas. Het beste type glas hangt af van de functie en positie van het raam.

Speciaal glas
Geen speciaal glas
€ 0,00

De keuze voor speciaal glas hangt af van het doel en de positie van het raam.

* Draairichting
Selecteer
€ 0,00

Hier kan je kiezen tussen verschillende draairichtingen. De draairichting bepaalt of de deur of het raam naar binnen of naar buiten opent, en of de scharnieren aan de rechter- of linkerkant zitten. Je kan meer lezen over de verschillende draairichtingen door op (i) te klikken.

Kleur
Kleur binnenkant € 0,00
Zuiver wit RAL 9010
Kleur buitenkant € 0,00
Zuiver wit RAL 9010
€ 0,00
Kleur binnenkant

Kies hier de binnenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Kleur buitenkant

Kies hier de buitenkleur van jouw raam of deur. Het kozijn en de bewegende delen hebben altijd dezelfde kleur. Je kan ook kiezen voor een andere kleur. Kies in dat geval 'Speciale RAL-kleur' en stuur een e-mail naar info@sparkozijnen.nl met de gewenste RAL-code. Wij kunnen enkel RAL Classic (viercijferige codes) produceren. Houd er bij gelakt hout rekening mee dat de kozijnen gemaakt zijn van gevingerlast grenen. Daarom zijn er kleine kleurverschillen in het hout mogelijk.

Warm edge afstandhouder
Warm edge afstandhouder zwart
€ 0,00

Een warm edge afstandhouder reduceert de koudebrug en geeft de beste isolatie.

Profiel
Softline profiel
€ 0,00

Kies hier het gewenste profiel. Het profiel is de uitfrezing of de versiering die in het kozijn wordt gemaakt en bepaalt mede de uitstraling van de ramen.

Onderdorpel
Glasvezel onderdorpel (laag)
€ 0,00

De keuze van de onderdorpel is afhankelijk van de rest van de woning en van individuele smaak. 

* Groef
Geen groef
€ 0,00

Een groef is een 10 mm brede en diepe uitfrezing aan de binnenzijde van het kozijn. Hiermee kan makkelijk een vensterbank of raamlijst geplaatst worden.

Neuslat
Gekleurde aluminium neuslat
€ 0,00

Alle neuslatten worden geproduceerd in aluminium, om een lange levensduur en minimaal onderhoud te garanderen. Een neuslat zorgt ervoor dat water wegstroomt van het raam en zich niet ophoopt. 

Ventilatierooster
Geen ventilatierooster
€ 0,00

Je kan kiezen voor een ventilatieroosten in wit of grijs. Ventilatieroosters zorgen voor frisse lucht, ook als het raam gesloten is, en zorgen zo voor een beter binnenklimaat in de woning. Klik voor meer informatie op (i).

Borstwering
Enkele onderdorpel
€ 0,00

Enkele of dubbele onderdorpel

* Soort slot
Cilinderslot cilinder/knop
€ 49,01

Hier kan je kiezen welk type cilinder je in je deur wilt.

* Deurkruk
Deurkruk NEW YORK
€ 39,00

Selecteer hier de deurkruk. Opties kunnen variëren afhankelijk van deurtype en materiaal.
Sloten en deurkrukken worden altijd gemonteerd geleverd.