10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Nina's prachtige woning

Nina en haar gezin hebben hun villa de afgelopen jaren gerenoveerd, onder meer door de ramen te vervangen, de gevels te stucen en een nieuwe keuken te installeren. Hierdoor heeft het huis een nieuwe, moderne uitstraling gekregen.

Een extra ruimte in de zomer. Net buiten de keuken heeft de familie een groot houten terras gecreëerd waar je kunt eten, zwemmen en ontspannen. Bij mooi weer zetten Nina en haar gezin de dubbele tuindeuren open en wordt het terras een natuurlijk verlengstuk van het huis.

Als het weer het openen van de deuren niet toelaat, kan de familie van binnenuit door de grote ramen genieten van de tuin en de prachtige bomen.

Huizen uit de jaren 60 werden niet gemaakt met het soort open keuken dat we vandaag de dag willen. Daarom hebben Nina en haar man bij de verbouwing van de keuken enkele muren weggehaald om een grote, open ruimte te creëren met plaats voor het hele gezin. Het grote raam met de tuindeur is echt de kers op de taart.

In de slaapkamers van de villa heeft de familie gekozen voor draairamen met grote glaspartijen, waardoor de kamers licht en uitnodigend zijn. Zijramen zijn gemakkelijk te bedienen, en als je de haak gebruikt, waait het raam niet naar binnen of buiten terwijl je ventileert.

Badkamers zijn vaak klein en donker, maar hier heeft de familie gekozen voor een groot raam dat veel licht geeft. Het maakt de badkamer uitnodigend en straalt wellness uit. Het raam is hoog geplaatst, wat een beetje privacy geeft. Er kan ook gekozen worden voor glas dat gezandstraald is om te voorkomen dat mensen naar binnen kijken.

Verbouwing

Als je zelf je huis aan het verbouwen bent, of overweegt te investeren in nieuwe energiezuinige ramen en deuren, is het slim om inspiratie op te doen bij gelijksoortige projecten.

Daarom hebben we verschillende soorten woningen verzameld, die allemaal nieuwe, energiezuinige ramen en deuren hebben gekregen. 

Dus of je nu een rijtjeswoning, een vrijstaand huis, een bungalow of een vakantiewoning gaat verbouwen, hier kan je inspiratie opdoen voor je volgende project.

We staan klaar om je te helpen via telefoon, e-mail of chat

 

 

Openingstijden telefoon

Maandag t/m donderdag:                           

08.30 - 12.00 | 12.30 - 16.00

Vrijdag: 9.00 - 12.00 | 12.30 - 15.00

Zaterdag en zondag: Gesloten

Openingstijden chat

Maandag tot en met vrijdag:                             

08.30 - 16.00 | 17.00 - 21.00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: 9.00 - 21.00