Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

Martins jaren 30-woning

Kom langs in de klassieke jarendertig-woning van Martin in Odense. De familie kocht het huis in 2015 en heeft er daarna van kelder tot zolder verbouwd, zonder de ziel van het huis te verliezen. De klassieke draairamen met dubbel glas passen perfect bij de woning en zorgen zowel binnen als buiten voor een gezellige sfeer. De oude rode bakstenen en de witte ramen constrasteren mooi met elkaar. Door de grote ramen is er direct daglicht in alle ruimtes.

De erker creëert een natuurlijk knus hoekje met een geweldig uitzicht en goede verlichting. Wie wil er nu niet zitten en een goed boek lezen of genieten van een kopje koffie in deze erker?

Merk op dat het mogelijk is om zowel het bovenste als het onderste raam te openen, wat handig is als je spullen op de vensterbank hebt staan.

Veel mensen kiezen een kleiner raam voor de badkamer, door te kiezen voor een groot raam dat past bij de rest van de kamers breek je de gevel niet als je van buitenaf naar het huis kijkt. Bovendien zorgt het grote raam ook voor veel licht en lucht in een anders krappe badkamer.

Als het raam zich op de begane grond bevindt, is het een goed idee om te kiezen voor gezandstraald glas om te voorkomen dat mensen naar binnen kijken.

De open keuken is heerlijk licht. Vanuit de keuken is er directe toegang tot het terras, waardoor het gemakkelijk is om op een warme zomerdag buiten te eten. Op koudere dagen brengen de terrasdeur en de grote ramen de tuin en het licht in de keuken.

In de eetkamer zorgen de grote ramen ervoor dat je van de natuur kunt genieten en naar buiten kunt kijken terwijl je eet.

Om een donker en krap trappenhuis te vermijden, installeerde de familie een dakraam dat voor veel licht zorgt. Op een warme zomerdag kan er ook gelucht worden, want kleine kamers met schuine wanden worden vaak warm. Het biedt ook het decor voor een heel leuk knus hoekje.

De kamers op de eerste verdieping hebben ook mooie grote ramen, waardoor de kamers ruim aanvoelen en er veel daglicht en ventilatie is. De klassieke openslaande ramen zorgen voor een gezellige sfeer en verdelen de ramen op een natuurlijke manier.

Verbouwing

Als je zelf je huis aan het verbouwen bent, of overweegt te investeren in nieuwe energiezuinige ramen en deuren, is het slim om inspiratie op te doen bij gelijksoortige projecten.

Daarom hebben we verschillende soorten woningen verzameld, die allemaal nieuwe, energiezuinige ramen en deuren hebben gekregen. 

Dus of je nu een rijtjeswoning, een vrijstaand huis, een bungalow of een vakantiewoning gaat verbouwen, hier kan je inspiratie opdoen voor je volgende project.Wij maken verandering betaalbaar

CHAT

Neem contact op tijdens onze openingsuren

NEEM CONTACT OP

Je kan natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.  
NL: 0800 0200 506 BE: 048 0204 340

SHOWROOM

Bekijk onze digitale showroom en krijg inspiratie voor je project.

OFFERTE

Vind de prijs snel in onze configurator, of vraag een offerte op.