10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Louises huis met een twist

Kom de prachtig gerenoveerde woning van Louise bezoeken. Louise en haar familie hebben de afgelopen jaren hun woning van binnen en buiten gemoderniseerd. En dat is gelukt! Wij zijn vooral enthousiast over het contrast tussen de nieuwe, zwarte kozijnen en de traditionele gele bakstenen uit de jaren 60.

In de woonkamer heeft de familie openslaande deuren met roeden geplaatst. De roeden creëren een gezellige sfeer en kunnen een mooi contrast vormen met een moderne woning.

In de zomer wordt de patio een extra kamer met directe toegang vanuit de woonkamer door de dubbele tuindeur, en in de winter biedt de tuindeur een goed uitzicht op de tuin.

Als de winter komt en de temperatuur buiten daalt, is het fijn om te genieten van een gezellige woonkamer. Met energiezuinige ramen en deuren houd je de warmte makkelijker vast.

Wist je dat meer dan een derde van de warmte door de ramen kan ontsnappen? Als je een huis hebt met oudere ramen, dan kun je veel besparen door over te stappen op energiezuinige ramen en deuren.

Wanneer de temperatuur stijgt en de kalender zomer aangeeft, is het fijn om de ramen open te kunnen zetten en frisse lucht in huis te halen.

Het is ook geweldig om directe toegang tot het terras te hebben, waardoor het gemakkelijk is om met het gezin te eten of te genieten van een kopje koffie terwijl de kinderen in de tuin spelen.

Bestel jouw volgende tuindeur met een deurvanger, zodat je de tuindeur in een gewenste stand kunt vergrendelen. Dit voorkomt dat de deur open en dicht gaat als er een licht briesje staat.

Grote ramen of tuindeuren creëren een fantastische hoeveelheid licht in huis. Zelfs met donkere muren, zoals Louise en haar gezin in de woonkamer hebben gekozen, is er een prachtig spel van zonlicht dat de deur met de roeden raakt. We begrijpen dat het de favoriete plek van de hond is.

Verbouwing

Als je zelf je huis aan het verbouwen bent, of overweegt te investeren in nieuwe energiezuinige ramen en deuren, is het slim om inspiratie op te doen bij gelijksoortige projecten.

Daarom hebben we verschillende soorten woningen verzameld, die allemaal nieuwe, energiezuinige ramen en deuren hebben gekregen. 

Dus of je nu een rijtjeswoning, een vrijstaand huis, een bungalow of een vakantiewoning gaat verbouwen, hier kan je inspiratie opdoen voor je volgende project.Wij maken verandering betaalbaar

CHAT

Neem contact op tijdens onze openingsuren

NEEM CONTACT OP

Je kan natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.  
NL: 0800 0200 506 BE: 048 0204 340

SHOWROOM

Bekijk onze digitale showroom en krijg inspiratie voor je project.

OFFERTE

Vind de prijs snel in onze configurator, of vraag een offerte op.