10% korting op draaikiepramen
/Bestel uiterlijk 24/7
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

De verbouwing van Frederik

Ga mee op bezoek in het huis van Frederik en zijn gezin. In 2006 kocht het gezin dit verouderde huis, dat een liefdevolle hand nodig had. Ze hebben het van boven tot onder verbouwd en gaven het huis een compleet nieuwe en moderne uitstraling.

Huizen uit de jaren 60 werden niet gemaakt met het soort open keukens dat we tegenwoordig willen. Tijdens de verbouwing is het interieur van de villa opengebroken om een grote woonkeuken te creëren met een directe verbinding naar de woonkamer.

De grote ramen maken de kamer licht en ruim, en de openslaande deur biedt snel en gemakkelijk toegang tot het terras wanneer je buiten eet of wanneer de kinderen in de tuin spelen.

De grote uitzetramen laten het licht de woning binnenstromen. Met ramen die door het hele huis zijn geplaatst, is het altijd mogelijk om buiten van de tuin te genieten.

De kamers in jaren 60 villa's kunnen snel klein en knus worden. Hier is de kinderkamer licht en uitnodigend, met ruimte voor spel en beweging. Het grote uitzetraam in het midden van de muur maakt de kamer lichter en groter.

Badkamers zijn vaak kleine en donkere ruimtes, maar hier heeft de familie een lichte en uitnodigende badkamer gecreëerd die welzijn uitstraalt. Het raam is hoog geplaatst, wat een beetje privacy geeft. Bovendien is het glas gezandstraald om te voorkomen dat buren naar binnen kijken.

Ook al is het gordijn meestal dicht als je in de slaapkamer bent, toch is het fijn om van het daglicht te kunnen genieten en, niet in de laatste plaats, de kamer te kunnen luchten. De grote ruit in het uitzetraam laat niet alleen veel licht binnen, maar genereert ook veel warmte, waardoor je kan besparen op je energierekening.

Bij de renovatie van hun woning koos de familie voor nieuwe hout/aluminium ramen die aan de binnenkant wit zijn om zoveel mogelijk licht en ruimte te creëren, maar aan de buitenkant antracietgrijs om te contrasteren met de witte gevel.

Verbouwing

Als je zelf je huis aan het verbouwen bent, of overweegt te investeren in nieuwe energiezuinige ramen en deuren, is het slim om inspiratie op te doen bij gelijksoortige projecten.

Daarom hebben we verschillende soorten woningen verzameld, die allemaal nieuwe, energiezuinige ramen en deuren hebben gekregen. 

Dus of je nu een rijtjeswoning, een vrijstaand huis, een bungalow of een vakantiewoning gaat verbouwen, hier kan je inspiratie opdoen voor je volgende project.Wij maken verandering betaalbaar

CHAT

Neem contact op tijdens onze openingsuren

NEEM CONTACT OP

Je kan natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.  
NL: 0800 0200 506 BE: 048 0204 340

SHOWROOM

Bekijk onze digitale showroom en krijg inspiratie voor je project.

OFFERTE

Vind de prijs snel in onze configurator, of vraag een offerte op.