Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

Het volkstuintje van Camilla

Neem een kijkje in Camilla's gezellige volkstuinhuisje. Het gezin kocht het huisje in het najaar van 2017, en toen had het echt liefde en aandacht nodig. Maar met een likje verf, wat kleine reparaties en nieuwe ramen en deuren is het zo mooi geworden!

De openslaande ramen en deuren creëren een extra gezellige sfeer en passen perfect bij het met hout beklede huis.

In de zomer wordt het terras een extra kame. Door de directe toegang vanuit de keuken door de openslaande deuren is het gemakkelijk om buiten te zitten en te eten.

Zelfs als de temperatuur stijgt, is het comfortabel toeven in het kleine zwarte huisje, met veel openslaande deuren om tocht te creëren. Op deze manier wordt het terras wordt één met het huis.

Als de winter komt en het buiten koud wordt, is het fijn om te kunnen zitten en te genieten van een kop warme koffie. Met energiezuinige ramen en deuren blijf je gemakkelijk warm.

De ramen met roeden zorgen voor extra gezelligheid, zeker als de sneeuw zich op de stolpramen nestelt. We gebruiken energiezuinige wienersprossen, waardoor ze het glas niet breken en de ramen dus dezelfde goede isolerende eigenschappen hebben als ramen zonder roeden.

Ramen zijn een voor de hand liggende plek voor decoratie, en het kan een leuk spel opleveren als de zon naar binnen schijnt op wat er in het raam hangt of staat. De sky is the limit als het gaat om raamdecoratie. Hier heeft Camilla met glazuur versierde koekjes aan een tak gehangen.

Verbouwing

Als je zelf je huis aan het verbouwen bent, of overweegt te investeren in nieuwe energiezuinige ramen en deuren, is het slim om inspiratie op te doen bij gelijksoortige projecten.

Daarom hebben we verschillende soorten woningen verzameld, die allemaal nieuwe, energiezuinige ramen en deuren hebben gekregen. 

Dus of je nu een rijtjeswoning, een vrijstaand huis, een bungalow of een vakantiewoning gaat verbouwen, hier kan je inspiratie opdoen voor je volgende project.Wij maken verandering betaalbaar

CHAT

Neem contact op tijdens onze openingsuren

NEEM CONTACT OP

Je kan natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.  
NL: 0800 0200 506 BE: 048 0204 340

SHOWROOM

Bekijk onze digitale showroom en krijg inspiratie voor je project.

OFFERTE

Vind de prijs snel in onze configurator, of vraag een offerte op.