Gratis verzending boven €999
/Bestel uiterlijk 4/6
We zijn jarig: 20% korting!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.

Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506
 

De gele woning van Anne Louise

Kom op bezoek bij Anne Louise, die in een prachtige klassieke woning woont. De kleine ramen met vakverdeling zorgen voor de gezelligste sfeer, zowel binnen als buiten.

Anne Louise is dol op haar nieuwe terras, en de gezellige sfeer die de nieuwe ramen en deuren creëren geeft samen met de gele muren bijna een buitenlands gevoel aan de knusse binnenplaats.

De mooie tuindeuren bieden directe toegang tot het terras, waardoor het gemakkelijk is om in de zomer op het terras te gaan eten of drinken.

De prachtige ramen zijn openslaande ramen met vakverdeling, hier heeft Anne Louise ervoor gekozen om ze te sluiten met een raamhaak in plaats van een handgreep. Dit geeft een meer 'ouderwetse' uitstraling, wat perfect past bij de vele roedes en het traditionele huis.

Als de winter komt en het buiten koud wordt, is het fijn om binnen warm te kunnen blijven, en met energiezuinige ramen en deuren is dat geen probleem.

Kies je voor ramen en deuren met roeden, dan hoef je niet in te leveren op het energielabel. Wij gebruiken energiezuinige wienersprossen, wat betekent dat de roeden het glas niet breken en dus het isolatievermogen niet verminderen. Je kunt dus veilig de uitstraling kiezen die je wilt.

We hebben al onze ramen met vakverdeling hier om jou te inspireren

In de hal heeft Anne Louise gekozen voor een deur met glas en roeden die past bij de rest van het huis, waardoor er uniformiteit in het huis ontstaat, maar ook een mooie lichtinval in een verder kleine hal.

Kleine ruimtes zoals een hal, trappenhuis of bijkeuken worden vaak donker. Om dit te voorkomen koos Anne Louise voor een glazen deur en voegde zelfs een extra bovenlicht toe boven de deur. Dit zorgt voor extra licht en benadrukt de landelijke stijl.

Bekijk onze grote selectie van voordeuren en vind je nieuwe deur

Verbouwing

Als je zelf je huis aan het verbouwen bent, of overweegt te investeren in nieuwe energiezuinige ramen en deuren, is het slim om inspiratie op te doen bij gelijksoortige projecten.

Daarom hebben we verschillende soorten woningen verzameld, die allemaal nieuwe, energiezuinige ramen en deuren hebben gekregen. 

Dus of je nu een rijtjeswoning, een vrijstaand huis, een bungalow of een vakantiewoning gaat verbouwen, hier kan je inspiratie opdoen voor je volgende project.Wij maken verandering betaalbaar

CHAT

Neem contact op tijdens onze openingsuren

NEEM CONTACT OP

Je kan natuurlijk ook bellen of een e-mail sturen.  
NL: 0800 0200 506 BE: 048 0204 340

SHOWROOM

Bekijk onze digitale showroom en krijg inspiratie voor je project.

OFFERTE

Vind de prijs snel in onze configurator, of vraag een offerte op.