Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Servicevideo’s voor jouw ramen en deuren

Wij doen ons best om kwalitatief hoogwaardige ramen en deuren met een lange levensduur te produceren, maar voor een optimale werking kan noodzakelijk zijn om af en toe kleine aanpassingen te doen.

Op deze pagina vind je video’s die snel maar precies laten zien hoe je je houten en hout/aluminium ramen en deuren van Sparkozijnen kan afstellen en hoe je onderdelen vervangt. Ben je op zoek naar video's over het installeren en afstellen van kunststof kozijnen en dakramen? Bekijk dan onze pagina met videohandleidingen.

Hier zie je hoe je de schaar in een uitzetraam kan afstellen om het openen en sluiten te vergemakkelijken of om te voorkomen dat hij scheef sluit.

Deze video laat zien hoe je de scharnieren in een deur kan afstellen. Dit kan een goed idee zijn wanneer de deur doorhangt of om zeker te zijn dat hij goed sluit.

Bekijk hoe je de sluitplaat in je ramen of deuren afstelt. Dit kan je helpen wanneer je ramen klemmen.

Deze video laat zien hoe je een deurkruk installeert of vervangt bij onze voordeuren.

Hier zie je hoe je het slot in je voordeur kan vervangen. Er kunnen meerdere redenen zijn om dit te doen, en het is helemaal niet moeilijk.

Als je tuindeur een nieuwe deurvanger nodig hebt om deze beter vast te zetten, laat deze video zien hoe je de deurvanger kan vervangen.

Deze video laat zien hoe je de meerpuntssluiting van je voordeur aanpast en vervangt.

Hier zie je hoe je de meerpuntssluiting van je tuindeur kan vervangen, wat nodig kan zijn als de deur niet goed sluit of als er is ingebroken.

Heb je hulp nodig?