Ingen straksbetaling

Lagervarer på KUN 48 timer

e-mærket

Ingen straksbetaling

Lagervarer - hurtig levering

e-mærket

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Vragen of hulp nodig?
0800 0200 506

Hulp nodig?
0800 0200 506

Kwaliteit en energiezuinig

Vind altijd kwaliteitsramen en -deuren tegen lage prijzen. Wij leveren ramen en deuren rechtstreeks vanuit de fabriek bij jou thuis. Dit betekent dat we dezelfde hoge kwaliteit kunnen leveren, iets goedkoper dan anderen.

Hoge kwaliteit Scandinavisch grenen

Bij Sparkozijnen produceren we onze houten ramen en deuren in langzaam groeiend Scandinavisch grenenhout zonder kwasten. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit met een prachtige afwerking. Meer over ons kwastvrije hout lees je hier. Of u nu op zoek bent naar een nieuw houten raam of een houten deur, u vindt bij ons een ruime keuze uit vele verschillende modellen. Elk model kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften, zodat je ramen en deuren krijgt die precies passen bij jouw woning.

Hout is een duurzaam en natuurlijk materiaal, dat veel goede eigenschappen heeft voor de productie van ramen en deuren. Hout bevat een aantal harskanalen die het hout op natuurlijke wijze impregneren. Daarnaast bevat het ook een aantal andere natuurlijke stoffen die schimmel en rot helpen voorkomen.

Houten ramen en deuren zijn met het juiste onderhoud bestand tegen het Nederlandse klimaat met alles van zon tot regen en sneeuw.

Hout is een natuurlijk materiaal en daarom goed voor zowel ons binnenklimaat als het milieu. Als je graag een klassieke uitstraling wilt in je woning, zowel binnen als buiten, zijn houten ramen en deuren een goede keuze.

Wij besparen niet op kwaliteit en gebruiken altijd 4 mm glas 

Bij Sparkozijnen bieden wij lage prijzen - maar dat betekent niet dat wij besparen op kwaliteit! Wij hebben altijd 4 mm glas in onze ramen, wat een hogere windbelasting heeft en het isolatievermogen van het raam verhoogt.

Onze kozijnen voldoen aan het Bouwbesluit 

Het Bouwbesluit regelt sinds 2012 de minimale U-waarde van kozijnen. De U-waarde indiceert het warmteverlies en beschrijft hoe goed je raam isoleert. Kortom, hoeveel warmte er van binnen naar buiten door het raam gaat. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de energieprestatie.

Volgens het Bouwbesluit (artikel 5.3) mag de U-waarde van een kozijn maximaal 1,65 W/m²K zijn. Al onze kozijnen voldoen hieraan. Onze kozijnen kennen de volgende U-waarden.

2-laags glas:
U-waarde 1,1 W/m²K

3-laags glas
U-waarde 0,7 W/m²K

Alle technische specificaties van onze kozijnen vind je hier:

Technische informatie

Bekijk ons grote aanbod

Kozijnen op maat

Wij maken prachtige kozijnen in hout, hout/aluminium en kunststof volgens jouw wensen en behoeften. In onze configurator kan je je nieuwe ramen en deuren precies zo ontwerpen zoals jij wilt. Je kan onder andere eigen kleuren kiezen, zowel binnen als buiten, en wij produceren op maat zodat je nieuwe ramen en deuren precies passen.

 

Voorraad

Als je op zoek bent naar nieuwe houten kozijnen in standaardmaten, hebben we altijd meer dan 5000 artikelen op voorraad - klaar voor levering binnen maximaal 2 weken.